Podrobno o lesenih nadstreških

Leseni nadstreški

Pritrjen nadstrešek  je odlična izbira, če imate majhno dvorišče ali če želite imeti hiter dostop do vašega doma, takoj po izstopu iz avtomobila. Izbirate lahko med preprostimi načrti za nadstrešek in delo bo opravljeno v samo nekaj dneh.
Da bi se gradilo priloženi nadstrešek, lahko uporabite leseno ali kovinsko konstrukcijo, glede na stil vaše hiše in vaš proračun. Projekt si oglejte korak za korakom tukaj.
Leseni nadstreški

Leseni nadstreški

Če želite zgraditi samostojna nadstrešek, obstaja več modelov, med katerimi lahko izbirate. First of all morate oceniti alternative in izbrati najprimernejšega za vaše potrebe in vaš proračun.

Samostojni enokapni nadstrešek je enostaven za gradnjo in je idealen na mejo parcele. Pomanjkljivost je, da je ena stran avtomobila vedno izpostavljena dežju ali snegu. Kljub temu pa bi lahko z “lesenimi rešetkami” med stebri rešili tudi to težavo.

Naslednja oblika odstopa od prejšnjega. Zato lahko na sliki vidite preprost prosto stoječ nadstrešek, ki bo ščitil vaš avto pred slabim vremenom in ga ohranil suhega.

Top namig: Glavna razlika v primerjavi s prejšnjim primerom so: nižji naklon strehe,  kakor tudi višina. To preprost design je idealen za družinske avtomobile, ki niso preveliki ali visoki, vendar pa ga lahko prilagodite tudi tako, da ustreza vsakemu tipu avtomobila.

Leseni nadstreški

Leseni nadstreški

  • Share/Bookmark

Tags: , ,

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !