Še več lesenih nadstreškov

Če želite zgraditi edinstven odtrga, nadstrešek in denar ni problem, bi morali upoštevati to lep dizajn.Nadstrešek z dvokapnico, je odlična izbira, saj združuje udobje prosto stoječi nadstrešek s pojavom gradnjo garažnih slogu.
Lahko priložite rešetke ali letvice na straneh dvokapno nadstrešek in ga preoblikovati v garaži. Glejte korak za korakom projektu tukaj.
Če želite zgraditi velik nadstrešek, ki so sposobni varovati vsaj dva avtomobila, obstaja nekaj drugih možnosti, da bi lahko izbirate.Prvi projekt ima leseno konstrukcijo z dvokapno streho, ki lahko zaščiti dva avtomobila.
Prosto stoječa konstrukcija ima vse strani odprt, vendar jo lahko preprosto namestite rešetko med lesenimi delovnih mest, če želite več zasebnosti. Glej projekt tukaj.
Last but not least, če želite zgraditi nadstrešek za več kot tri avtomobile, boste lahko izbirali tradicionalno zasnovo skedenj. Kot lahko vidite na sliki, bi morali združiti naravne materiale, kot so kamen, opeke in lesa, da bi ustvarili lep nadstrešek.
Lahko prilagodite velikost nadstrešek za vaše potrebe, vendar pa je treba obdržati preproste zasnove, če želite graditi brezčasno gradnjo.
Ta lesna Projekt je bil glede lesenih modelov carport. Če želite videti več zunanjih načrtov, vam priporočamo, da preverite preostanek našega korak za korakom projektov.

Če želite zgraditi edinstven odtrga, nadstrešek in denar ni problem, bi morali upoštevati to lep dizajn.Nadstrešek z dvokapnico, je odlična izbira, saj združuje udobje prosto stoječi nadstrešek s pojavom gradnjo garažnih slogu.Lahko priložite rešetke ali letvice na straneh dvokapno nadstrešek in ga preoblikovati v garaži. Glejte korak za korakom projektu tukaj.


Če želite zgraditi velik nadstrešek, ki so sposobni varovati vsaj dva avtomobila, obstaja nekaj drugih možnosti, da bi lahko izbirate.Prvi projekt ima leseno konstrukcijo z dvokapno streho, ki lahko zaščiti dva avtomobila.Prosto stoječa konstrukcija ima vse strani odprt, vendar jo lahko preprosto namestite rešetko med lesenimi delovnih mest, če želite več zasebnosti. Glej projekt tukaj.
Last but not least, če želite zgraditi nadstrešek za več kot tri avtomobile, boste lahko izbirali tradicionalno zasnovo skedenj. Kot lahko vidite na sliki, bi morali združiti naravne materiale, kot so kamen, opeke in lesa, da bi ustvarili lep nadstrešek.Lahko prilagodite velikost nadstrešek za vaše potrebe, vendar pa je treba obdržati preproste zasnove, če želite graditi brezčasno gradnjo. Ta lesna Projekt je bil glede lesenih modelov carport. Če želite videti več zunanjih načrtov, vam priporočamo, da preverite preostanek našega korak za korakom projektov.

  • Share/Bookmark

Tags: , ,

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !