Leseni nadstreški – Več kot le zaščita za vaš avtomobil

Naslednjič, ko boste parkirali pod vaš leseni nadstrešek, si vzemite nekaj trenutkov in poglejte okoli sebe. Vam je kdaj prišlo na misel, da bi lahko bil vaš nadstrešek odličen kraj za prirejanje zabave?
Samo pomislite: to je površina na prostem, ki nudi senco in dovolj prostora za mize, stole, in, seveda, osvežilne pijače. Oglejte si le nekaj zabavnih srečanj, ki bi jih lahko gostili pod vašim lesenim nadstreškom.
Leseni nadstreški

Rojstni dan vaših otrok

Nadstrešek je idealen kraj za gostovanje rojstnodnevne zabave za vaše otroke. Zakaj? No, če vaši mladi gostje polijejo sok, jim pade hrana ali rojstnodnevna torta po tleh, je to zelo enostavno očistiti! Morda boste želeli postaviti veliko zložljivo mizo na enem koncu nadstreška za vse vaše prigrizke in pijačo. Manjša miza lahko služi kot mesto za darila. Naredite prostor za balone, pisane trakove, prte, ter okrasite prostor. Predlagam, da postavite tudi nekaj manjših miz in stolov pod nadstrešek za starše, ki so pospremili svoje otroke na zabavo. Najverjetneje bodo otroci preživljali čas s tekanjem po vašem dvorišču, medtem ko boste vi in drugi starši poklepetati v prijetni senci vašega nadstreška.

Družinski piknik

Povabite svoje sorodnike in uživajte poletno popoldne pod vaš nadstrešek! Ena ideja je, da postavite dolgo zložljivo mizo, da deluje kot bife. Žemljice, solata, krompir, pečen, pijače in drugo lahko gredo na to mizo. Postavite svoj žar nekaj metrov stran od nadstreška, tako da si lahko vaši gostje postrežejo z jedmi iz žara in nadaljujejo po samopostrežni liniji. Vaši družinski člani in obiskovalci lahko sedijo na vrtnih stolih na dvorišču. Kasneje, če hočejo malo več sence, lahko premaknete svoje stole pod nadstrešek. Ena izmed najboljših stvari tega dogodka je, da če pričnejo padati dežne kaplje, imajo vaši gostje prostor za zavetje, dokler se oblaki ne umaknejo.

Obletnica

Nadstrešek je odličen kraj za gostitelja spomladansko ali poletno obletnico za prijatelje. Dogovorite se lahko za zložljive stole v krogu za vse goste. Ob tem pa lahko nastavite darila, torto in osvežilne pijače na mizo na eni strani nadstreška. Ta je tudi idealen prostor za igranje preprostih iger in odpiranje daril. Gostje lahko klepetajo s prijatelji in uživajo, medtem ko rahel vetrič hladi ozračje v celotnem nadstrešku. Skupaj z belimi prti in baloni, lahko okrasite mize z rožami in privlačno vazo. Tudi ozvočenje postavite, tako da igra nekaj glasbe v ozadju. Otroci se s svojimi mamami, očeti in vrstniki lahko igrajo na dvorišču, medtem ko drugi uživajo v družbi drug drugega pod nadstreškom.
Nazadnje je največja korist gostiti zabavo pod vašim nadstreškom, da vam ni treba čistiti preproge po tem, ko vas vaši gostje zapustijo!
Hvala za branje.
  • Share/Bookmark

Tags: , , ,

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !