Lesena okna – prednosti

Prednosti lesenih oken

1) Kako je videti vaša hiša, je za Vas pomembno
Ali živite v ohranitvenem območju ali pa samo cenite dobro oblikovanje? Lesena okna ponujajo paleto stilov, barv in končni videz v obeh, tako v tradicionalni, kakor tudi v sodobni obliki, da ustrezajo vašemu posebnemu okusu.
Lesena okna
2) Želite dodano vrednost za vaš dom
Opremljanje z neprimernimi PVC lahko zmanjša vrednost vašega doma. Pomembno pravilo je, da se okna popolnoma prilegajo in so avtentična zamenjanim. Nacionalna raziskava nepremičninskih posrednikov, svetuje zamenjavo oken in vrat – še posebej tistih iz plastike, predvsem na zaščitenih območjih. Torej, če je imela prvotno vaša hiša lesena okna, je vredno vložiti v avtentičnost nadomestnih lesenih oken.
3) Ponujajo večjo vrednost investicije, ker trajajo dlje
Ko gre za nakup oken, boste morda v skušnjavi, da se odločite za nakup PVC oken, ki temelji na navideznem prihranku pri stroških. Preden to storite, premislite začetno investicijo v primerjavi z vrednostjo – doživljensko. Po raziskavah , lesena okna trajajo dlje,ar pomeni, dolgoročno gledano, nižje stroške, celo v primerjavi s PVC okni, Vam dajejo večjo vrednost za vložen denar in bolj privlačna okna.
4) Ker želite, da bo  vaš dom čim bolj učinkovit
Les je dober izolator in ima zelo nizko toplotno prevodnost, zaradi česar lesena okna izredno učinkovito zadržujejo toplotno v prostoru. Lesena okna so široko dostopna.
5) Trajnost in vplivov na okolje so pomembne za vas
Okna so energetsko učinkovita in so izdelana iz le naravno obnovljivega materiala, uporabljenega v proizvodnji oken. Na kratko, lesena okna, kot tudi leseni nadstreški, imajo najmanjši vpliv na okolje.
  • Share/Bookmark

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !